Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Bellu

Casa Bucur asigura transport funerar NON-STOP la Cimitirul Bellu

Memoria celui plecat dintre noi trebuie cinstita in cel mai frumos mod cu putinta, iar persoana respectiva si-ar fi dorit cu siguranta ca dumneavoastra sa nu suferiti foarte mult de pe urma pierderii sale, ci mai degraba sa va amintiti cu placere si cu bucurie de toate clipele frumoase petrecute impreuna. Tocmai din acest motiv, ceremonia funesta trebuie organizata in cele mai mici detalii, cu deplin respect fata de cel sau cea care a trecut la cele vesnice. Casa Funerara Bucur, cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, va este alaturi inclusiv cu transportul decedatilor la Cimitirul Bellu.

Daca detineti un loc de veci la acest cimitir din Sectorul 4 al Capitalei, unul dintre cele mai cunoscute, frumoase si apreciate din tara, grandoarea sa ne obliga cu atat mai mult sa va oferim servicii impecabile, care sa se ridice la toate standardele de calitate pe care vi le puteti imagina. Astfel, transportul funerar se va realiza la bordul unor autoturisme moderne, cu toate dotarile igienico-sanitare necesare, iar etapele acestuia, asigurate de catre noi, vor fi: intocmirea tuturor documentelor necesare inhumarii; obtinerea tuturor avizelor sanitare necesare; realizarea imbalsamarii (obligatorie inainte de transportul decedatilor, in Romania); perfectarea formalitatilor la Administratia Cimitirelor – ACCU; transportul decedatilor (propriu-zis). In plus, va stam alaturi si cu transportul invitatilor la ceremonia funesta, furnizarea cateringului specific procesiunii de priveghi, producerea coroanelor, jerbelor si aranjamentelor funerare, livrarea produselor funerare (pachete, vase, coliva, colaci, lumanari) si organizarea mesei de dupa inmormantare.

Contact

Casa Bucur – telefon 0769 99 00 00 NON-STOP

Cimitirul Bellu – Calea Serban Voda nr. 249, telefon 0372 739 095

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult