Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Armenesc

Asiguram transportul funerar la Cimitirul Armenesc

In cazul in care o ruda a dumneavoastra sau un prieten apropiat a decedat de curand si detineti un loc de veci la Cimitirul Armenesc din Sectorul 2 al Capitalei, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 (tarif normal, program NON-STOP) si vom demara toate actiunile specifice pentru realizarea transportului funerar, in cele mai bune conditii. Casa Funerara Bucur este autorizata pentru a realiza transportul decedatilor, in cele mai bune conditii, la bordul unor masini noi, cu dotari moderne de ordin igienico-sanitar, la toate standardele nationale si internationale aflate in vigoare.

Serviciile funerare de transport decedati includ intocmirea tuturor actelor necesare inhumarii, obtinerea tuturor avizelor sanitare, realizarea imbalsamarii (procedura obligatorie), perfectarea formalitatilor la administratia cimitirelor si transferul propriu-zis al trupului neinsufletit de la morga proprie Casa Bucur la Cimitirul Armenesc, situat in cartierul Pantelimon. Totodata, asiguram transportul invitatilor care vor asista la ceremonia funesta, furnizarea cateringului specific procesiunii de priveghi de la capela, producerea de jerbe, coroane si aranjamente funerare, livrarea produselor funerare (pachete, coliva, colaci, vase, lumanari) si organizarea mesei dupa inmormantare, la restaurantele noastre partenere.

Casa Funerara Bucur are o experienta indelungata si va este alaturi cu maximum de promptitudine, profesionalism si respect, in cele mai dificile momente ale vietii dumneavoastra. Suntem aici sa va amintim ca trebuie sa cinstiti memoria celor plecati dintre noi, nu doar sa le deplangeti pierderea!

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 (tarif normal, program NON STOP)

Cimitirul Armenesc - Strada Stefan Stefanescu nr. 78, telefon 021 250 74 89

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult