Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Andronache

Servicii funerare complete, inclusiv transport decedati

Casa Funerara Bucur, cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism si respect fata de clientii sai, care trec prin unele dintre cele mai dureroase momente din viata, pierderea unei rude sau a unei persoane apropiate, va ofera servicii complete, inclusiv transportul decedatilor la capela Cimitirului Andronache din Sectorul 2 al Capitalei. In cazul in care detineti un loc de veci la acest cimitir, dupa realizarea imbalsamarii, la morga proprie, vom asigura transportul funerar, la bordul unor autoturisme moderne, dotate conform tuturor prevederilor igienico-sanitare aflate in vigoare la nivel national si european, in acest moment.

Suntem autorizati sa acordam servicii funerare de transport decedati, care mai presupun sprijin pentru intocmirea tuturor documentelor necesare, obtinerea tuturor avizelor sanitare obligatorii si perfectarea formalitatilor la Administratia Cimitirelor. De asemenea, va oferim cateringul specific procesiunii de priveghi de la capela Cimitirului Andronache, coroanele, jerbele si aranjamentele funerare specifice si transportul invitatilor la ceremonia funesta. In plus, va punem la dispozitie produse funerare precum pachete, vase, coliva, colaci si lumanari, dar si restaurantul in care va fi organizata masa dupa inmormantare.

Transportul decedatilor face parte din strategia Casa Bucur de a oferi servicii funerare complete, care sa acopere orice situatie posibila in care v-ati putea afla, intrucat stim cat de dificile sunt aceste momente si dorim sa facem totul pentru a va degreva macar de sarcinile birocratice presupuse de organizarea unei inmormantari.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Andronache - Strada Cornisei nr. 77, Sector 2 - telefon 0728 221 025

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult