Icon servicii funerare

Servicii Funerare Victor Babes

Servicii funerare preluare sicriu Spitalul Babes

Orice internare in spital atrage dupa sine un risc mai mic sau mai mare ca starea de sanatate a pacientului sa se degradeze si sa se ajunga la un deznodamant implacabil. Datoria unei firme de pompe funebre cu o experienta indelungata, asa cum este Casa Bucur, care deserveste clientii din toate cele 6 sectoare ale Bucurestiului, dar si de pe raza judetului Ilfov, este aceea de a fi pregatita pentru orice scenariu. Prin urmare, in cazul in care o ruda sau un prieten al dumneavoastra decedeaza in incinta Spitalului Victor Babes din Sectorul 3, va stam la dispozitie cu servicii funerare de preluare trup neinsufletit direct de la morga.

Casa Bucur este autorizata conform Legii 102/2014 sa ofere servicii funerare de preluare a trupului neinsufletit de la morga Spitalului Babes, activitate care presupune: intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga; obtinerea documentelor necesare pentru inhumare/incinerare, de la Starea Civila Sector 3; transportul sicriului la morga spitalului; preluarea corpului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea acestuia; transportul funerar la capela bisericii ori a cimitirului unde se va desfasura procesiunea funesta; consiliere funerara gratuita NON STOP.

Pe langa ridicarea sicriului de la morga, Casa Bucur mai ofera si servicii funerare de imbalsamare/tanatopraxie, incinerare (100% legala pe teritoriul Romaniei, in ciuda pozitiei Bisericii Ortodoxe Romane), repatriere decedati si consultanta funerara pre-deces (aceasta din urma, gratuit).

Contact

Casa Bucur NON STOP - telefon 0769 99 00 00

Spitalul Victor Babes - Soseaua Mihai Bravu 281, telefon 021 317 27 27

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult