Icon servicii funerare

Servicii Funerare Tunari

De ce oferim servicii funerare in Tunari NON STOP?

Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Tunari cu program NON STOP. Intrucat vorbim despre un business cu totul aparte, care intervine in momentele cele mai dificile din viata unui om, este imperios sa oferim produsele si serviciile funerare in Tunari 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Un deces nu poate fi preconizat, nici macar in cazul persoanelor foarte in varsta sau bolnave in stadiu terminal, la fel cum actiunea nu poate fi amanata. Tocmai din acest motiv, va stam la dispozitie la orice ora din zi si din noapte, la numarul de telefon 0769 99 00 00, cu tarif normal, si ne vom deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde s-a produs decesul.

Incinerarea si repatrierea, doua servicii de pompe funebre in Tunari!

Spre deosebire de alte firme de pompe funebre din Tunari, Casa Bucur ofera inclusiv serivicii de incinerare si repatriere decedati. Prima practica este una 100% legala pe teritoriul Romaniei, chiar daca este dezavuata de catre Biserica Ortodoxa Romana, care considera arderea trupului dupa moarte un pacat. Pe de alta parte, tinand cont de cat de numeroasa este Diaspora romaneasca, este absolut normal sa va oferim servicii de repatriere decedati. Chiar daca a ales drumul strainatatii, ruda sau prietenul dumneavoastra are dreptul sa fie inmormantat acasa, pe pamantul stramosesc, alaturi de ceilalti membri defuncti ai familiei. Casa Bucur va intampina intotedauna cu respect, profesionalism si promptitudine.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult