Icon servicii funerare

Servicii Funerare Sf. Stefan

Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Bucuresti si judetul Ilfov autorizata conform Legii 102/2014 pentru a oferi servicii funerare de preluare decedat de la morga Spitalului Sf. Stefan din Sectorul 2. In cazul in care o ruda a dumneavoastra sau un prieten apropiat a decedat in timp ce se afla internat in aceasta unitate medicala, va asteptam sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 (NON STOP, tarif normal) si va vom degreva de toate sarcinile birocratice si organizatorice care survin dintr-o asemenea situatie.

Astfel, serviciile funerare de preluare decedat de la morga Spitalului Sf. Stefan presupun: intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga spitalului; perfectarea tuturor documentelor necesare inhumarii/incinerarii, de la starea civila a Sectorului 2 (situata pe Str. Chiristigiilor, in apropierea Parcului Obor); transportul sicriului la morga spitalului; preluarea trupului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea acestuia; transportul funerar la capela bisericii sau cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara; consiliere non-stop.

Suntem constienti de faptul ca un deces petrecut la spital ingreuneaza si mai mult lucrurile intr-o familie, atat din punct de vedere emotional, cat si birocratic, tocmai de aceea va suntem alaturi in orice situatie. Casa Bucur ofera servicii funerare complete, NON STOP, intrucat un deces poate surveni oricand, iar scopul nostru este degrevarea dumneavoastra de sarcinile grele, pentru a va putea lua ramas bun asa cum se cuvine de la cel trecut in nefiinta.

Contact

Casa Bucur - 0769 99 00 00

Spitalul Sf. Stefan - Soseaua Stefan cel Mare, nr. 11 (telefon 021 210 39 36)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult