Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Universitar

Preluare decedati direct de la Spitalul Universitar Municipal

Casa Funerara Bucur, cu o experienta indelungata in pompe funebre atat in cele sase sectoare ale Capitalei, cat si in localitatile din judetul Ilfov, este autorizata conform Legii nr. 102/2014 sa ofere servicii funerare complete de ridicare trup neinsufletit de la morga Spitalului Universitar Municipal. Acestea constau in: intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari de la morga unitatii medicale; realizarea tuturor documentelor necesare la inhumare/incinerare, de la Starea Civila a Sectorului 5 (Strada Fabrica de Chibrituri nr. 9-11); realizarea transportului sicriului la morga spitalului; preluarea trupului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea sicriului; transportul funerar la capela bisericii/cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara; consiliere funerara gratuita NON-STOP.

Oferind aceste servicii funerare de preluare sicriu de la morga Spitalului Universitar Municipal, ne asiguram ca usuram situatia tuturor partilor, incepand cu dumneavoastra, familia indurerata, si continuand cu firma noastra de pompe funebre, autoritatile competente etc. De asemenea, faptul ca oferta noastra include o astfel de optiune dovedeste ca, apeland la Casa Bucur, puteti beneficia de servicii funerare complete, acoperind orice situatie posibila si preintampinand orice problema pe care ati putea sa o aveti. Totodata, prin ridicarea trupului neinsufletit direct de la morga Spitalului Universitar Municipal din Sectorul 5, va degrevam de anumite sarcini birocratice consumatoare de timp, mai ales in conditiile unei astfel de tragedii survenite in familie.

Contact

Casa Bucur – telefon 0769 99 00 00, program NON STOP

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti – Splaiul Independentei nr. 169, telefon 021 318 05 23

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult