Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Titan

Servicii funerare ridicare sicriu din morga Spitalului Titan

Un membru al familiei, un prieten apropiat sau o ruda mai indepartata si-a dat ultima suflare in incinta Spitalului de Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos? In aceasta situatie, aveti nevoie de servicii funerare de preluare trup neinsufletit direct de la morga unitatii medicale. Varianta ridicarii sicriului din spital reprezinta o usurare a misiunii atat pentru dumneavoastra, cat si pentru casa noastra de pompe funebre, intrucat scutim timp important si putem urgenta finalizarea celorlalte aspecte care tin de inmormantare.

Suntem constienti ca situatia respectiva, a decesului in cadrul unitatii spitalicesti, reprezinta cea mai putin dorita dintre variante, intrucat fiecare om, dar si familia sa, isi doreste ca, in cazul marii despartiri, aceasta macar sa se produca acasa, intr-un mediu cunoscut. Totusi, decesul este intotdeauna imprevizibil si se instaleaza intr-un moment care nu poate fi anticipat, prin urmare trebuie sa fiti pregatiti pentru orice scenariu. Ceea ce va promitem, pe langa servicii funerare de preluare morga acordate cu maximum de profesionalism, promptitudine si respect, este ca va vom degreva de toate sarcinile birocratice, pentru a va usura adaptarea la tragedia care va incearca.

Casa Bucur este autorizata conform Legii 102/2014 sa efectueze urmatoarele: formalitatile de eliberare de la morga spitalului; perfectarea documentelor necesare pentru inhumare; transportul sicriului la morga; preluarea trupului neinsufletit; transportul la capela.

Contact

Casa Bucur NON STOP - telefon 0769 99 00 00

Spitalul de Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos - Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 41 - telefon 021 341 20 33

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult