Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul SRI

Casa Bucur asigura servicii funerare de preluare decedat din Spitalul SRI

Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Bucuresti si judetul Ilfov care colaboreaza strans cu autoritatile competente din aceste doua unitati administrative, dar si cu unitatile medicale din zona. Tocmai de aceea, avem posibilitatea de a va furniza servicii funerare complete de preluare a decedatului direct de la morga Spitalului SRI (Agrippa Ionescu) din Sectorul 1. Suntem autorizati conform Legii 102/2014 sa acordam aceste servicii, care includ: intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga Spitalului SRI; perfectarea documentelor pentru inhumare/incinerare (de la starea civila a sectorului); transportul sicriului la morga; preluarea corpului neinsufletit; asezarea in sicriu; transportul funerar catre capela bisericii sau a cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara; consiliere funerara gratuit, NON-STOP.

In situatia nefericita in care decesul are loc la Spitalul SRI (Agrippa Ionescu) si nu la domiciliul persoanei in cauza, este mai usor pentru toata lumea, de la apartinatori la firma de pompe funebre, ca preluarea sicriului cu trupul neinsufletit sa se faca direct de la morga unitatii medicale. Tocmai din acest motiv, Casa Bucur vine in ajutorul dumneavoastra, sprijinindu-va cu aceste servicii funerare normale intr-o tara civilizata. Suntem alaturi de dumneavoastra indiferent de specificul situatiei prin care treceti, intrucat intelegem ca este un moment dificil, insa pe care trebuie sa il depasiti pentru a va continua viata in cele mai bune conditii.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 (NON-STOP, tarif normal)

Spitalul SRI (Agrippa Ionescu) - Str. Arhitect Ion Mincu nr. 7, Sector 1, Bucuresti (telefon 0377 720 000)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult