Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Sf. Sava

Servicii funerare ridicare trup neinsufletit Spitalul Sf. Sava

In cazul in care o ruda a dumneavoastra sau o alta cunostinta si-a pierdut viata in timp ce se afla internata in incinta Spitalului Sfantul Sava din Pantelimon, aveti garantia ca firma noastra de pompe funebre va ofera servicii complete de preluare sicriu cu trupul neinsufletit direct de la morga unitatii medicale. Prin intermediul acestor servicii, pe care vi le acordam NON-STOP, va degrevam de sarcinile organizatorice si birocratice pe care le presupune un astfel de eveniment funest si va ajutam sa va concentrati pe ce este mai important: sa va luati ramas bun de la persoana trecuta in nefiinta si sa petreceti timp de calitate alaturi de rudele si prietenii ramasi in viata.

Casa Bucur este autorizata conform Legii 102/2014 sa acorde servicii funerare de preluare decedat de la morga Spitalului Sfantul Sava din Pantelimon. Aceste servicii funerare presupun etape precum intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga; realizarea documentelor necesare inhumarii/incinerarii la Starea Civila Pantelimon (Bulevardul Biruintei nr. 56A); transportul sicriului la morga spitalului; preluarea trupului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea defunctului; transportul funerar la capela bisericii/cimitirului unde are loc procesiunea funerara; consiliere funerara gratuita NON STOP.

Casa Bucur este o firma de pompe funebre cu o experienta indelungata, iar faptul ca acordam aceste servicii funerare complete de preluare trup neinsufletit direct de la morga este o dovada in plus ca suntem alaturi de familiile indoliate in orice scenariu.

Contact

Casa Funerara Bucur - 0769 99 00 00 NON STOP

Spitalul Sfantul Sava Pantelimon - Strada Cozieni nr. 2, telefon 0724 021 090

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult