Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Sf. Luca

Servicii funerare ridicare decedat de la morga Spitalului Sf. Luca

In cazul in care un membru al familiei, un prieten apropiat sau o ruda mai indepartata a incetat din viata in incinta Spitalului Sf. Luca din Sectorul 4 al Capitalei, trebuie sa stiti ca firma noastra de pompe funebre va este alaturi cu solutii. Astfel, va furnizam servicii funerare complete de preluare decedat de la morga, care includ urmatorii pasi: realizarea formalitatilor la biroul de eliberare din morga Spitalului Sf. Luca; perfectarea documentelor necesare la inhumare sau incinerare, de la Starea Civila a Sectorului 4; transportul sicriului la morga; ridicarea trupului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea acestuia; transportul funerar catre capela bisericii sau cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara; consiliere funerara gratuita, acordata NON STOP.

Situatia in care decesul unei persoane apropiate are loc la spital este una dintre cele mai putin dorite, intrucat nu exista nici macar consolarea ca aceasta si-a dat ultima suflare in intimitatea caminului propriu. Mai mult decat atat, aspectele birocratice si organizatorice care deriva dintr-un astfel de scenariu nu fac decat sa puna si mai multa presiune pe dumneavoastra, riscand sa va copleaseasca. Tocmai din acest motiv, firma noastra de pompe funebre va este alaturi cu servicii funerare complete de preluare decedat de la morga Spitalului Sf. Luca, in cel mai scurt timp si cu maximum de promptitudine, profesionalism si respect.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 (tarif normal, program NON STOP)

Spitalul de Boli Cronice Sfantul Luca - Soseaua Berceni nr. 12, sector 4 - telefon 021 334 30 10

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult