Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Sf. Ioan

Preluare trup neinsufletit din Spitalul Sfantul Ioan

Dintre scenariile privind decesul unei persoane apropiate, fie ca vorbim despre un membru al familiei, o alta ruda sau un prieten, toate sunt sumbre, insa parca niciunul nu depaseste ca incarcatura situatia in care trecerea in nefiinta se produce in incinta unei unitati medicale. In cazul in care persoana respectiva si-ar fi dat ultima suflare acasa, intr-un loc care ii este atat de familiar, despartirea ar fi putut parea mai usoara si mai suportabila. Asa, insa, pe langa greutatea momentului, se adauga si unele provocari de ordin birocratic si organizatoric, cum ar fi eliberarea sicriului cu trupul neinsufletit de la morga spitalului.

Pentru a va alina pe cat posibil durerea si suferinta, va anuntam ca, in calitate de firma de pompe funebre cu o experienta indelungata pe aceasta piata extrem de competitiva, Casa Bucur va ofera servicii funerare complete de preluare decedat direct de la morga Spitalului Sfantul Ioan din Sectorul 4. In cazul in care decesul s-a produs la aceasta unitate medicala situata in apropierea Institutului National de Medicina Legala “Mina Minovici”, va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii pentru care suntem acreditati conform Legii 102/2014:

- eliberare din morga spitalului;
- manipulare sicriu si trup neinsufletit;
- transport funerar la capela bisericii/cimitirului unde are loc procesiunea funerara;
- consiliere funerara GRATUITA, acordata NON-STOP!


Contact

Casa Bucur – 0769 99 00 00 (tarif normal)

Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan – Soseaua Vitan Barzesti numarul 13, sector 4, Bucuresti, telefon 021 334 50 75

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult