Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Panduri

Servicii funerare complete de ridicare sicriu morga

O firma de pompe funebre care se respecta, asa cum este Casa Bucur, trebuie sa se asigure de cateva aspecte deosebit de importante, care pot face diferenta pentru clienti, familiile indurerate, mai ales intr-un moment atat de dificil precum pierderea unui membru al familiei, prieten apropiat sau ruda. In primul rand, trebuie sa aiba un program NON STOP, intrucat un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, iar urgenta trebuie sa fie cuvantul de ordine, mai ales pe perioada verii, cand temperaturile caniculare pot ridica anumite probleme igienico-sanitare. In al doilea rand, trebuie sa ofere servicii funerare complete, acoperind orice situatie in care se afla familia indurerata.

Spre exemplu, in cazul in care decesul survine la Spitalul Panduri Theodor Burghele si nu la domiciliul persoanei in cauza, Casa Bucur va acorda servicii funerare de ridicare sicriu cu trupul neinsufletit direct de la morga unitatii medicale. Suntem autorizati conform Legii 102/2014 pentru a oferi astfel de servicii funerare, care presupun realizarea tuturor formalitatilor necesare, atat la morga Spitalului Panduri, cat si la Starea Civila Sector 5, transportul sicriului la spital, preluarea trupului neinsufletit, manipularea sicriului si transportul acestuia la capela bisericii/cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara.

Indiferent la ce ora din zi sau din noapte s-ar produce un deces in familia dumneavoastra, ne puteti suna si vom demara de indata toate procedurile specifice, pentru a va degreva de sarcinile organizatorice si a va asigura pe cat posibil alinarea in astfel de momente.

Contact

Casa Bucur – 0769 99 00 00

Spitalul Clinic Profesor Doctor Theodor Burghele – Soseaua Panduri nr. 20, telefon 021 410 69 10

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult