Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Monza

De ce asiguram servicii funerare de ridicare trup neinsufletit de la Monza?

Datoria unei firme profesioniste de pompe funebre, precum Casa Bucur, este aceea de a fi intotdeauna alaturi de clientii sai, familii indurerate, si a le usura acestora pe cat posibil viata, mai ales tinand cont de clipele foarte dificile prin care trec. Astfel, in cazul in care un membru al familiei dumneavoastra sau un prieten apropiat s-a stins din viata la Spitalul Monza din Sectorul 2 al Capitalei, noi va oferim servicii funerare de preluare a sicriului cu trupul neinsufletit de la morga.

Suntem autorizati conform Legii 102/2014 sa practicam acest tip de servicii funerare, iar beneficiile lor sunt semnificative. In primul rand, in cazul nedorit in care decesul s-a produs la o unitate medicala, este mult mai usor sa asiguram preluarea decedatului direct de la morga si sa il transportam la capela bisericii sau cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara. In al doilea rand, prin actiunile noastre specifice, facilitate de experienta noastra si contactul apropiat cu autoritatile competente din sector, degrevam familia indoliata de sarcinile birocratice si organizatorice.

Serviciile funerare de preluare a sicriului cu trupul neinsufletit de la morga Spitalului Monza presupun intocmirea tuturor actelor necesare, preluarea decedatului, manipularea acestuia si a sicriului, transportul funerar, dar si consiliere gratuita, acordata non-stop apartinatorilor.

Contact

Firma de pompe funebre Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 (NON STOP, tarif normal)

Spitalul Monza - Strada Tony Bulandra, nr. 27, Sector 2, Bucuresti (program NON STOP, telefon 021 99 83)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult