Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Militar

Casa Bucur - servicii funerare de preluare decedat de la morga Spitalului Militar


Un membru al familiei dumneavoastra sau un prieten apropiat a decedat la Spitalul Militar din Capitala? Sunati imediat la numarul de telefon 0769 99 00 00 (NON STOP, tarif normal), iar Casa Bucur - firma de pompe funebre din Bucuresti si judetul Ilfov cu o experienta indelungata - va va ajuta cu servicii funerare de preluare a trupului neinsufletit direct de la morga unitatii medicale.


Va acordam sprijin pentru intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga spitalului si pentru perfectarea documentelor necesare la inhumare sau incinerare, de la starea civila a sectorului unde este arondata teritorial unitatea spitaliceasca (in cazul Spitalului Militar, este vorba despre Sectorul 1)


De asemenea, asiguram transportul sicriului la morga spitalului, preluarea corpului neinsufletit, asezarea in sicriu si manipularea defunctului/defunctei, urmata de transportul funerar catre capela bisericii sau a cimitirului unde se va desfasura procesiunea funerara. Casa Bucur este o firma de pompe funebre autorizata conform Legii nr. 102/2014 sa asigure aceste servicii funerare de preluare de la morga Spitalului Elias.


Mai mult decat atat, va oferim si consiliere funerara gratis NON-STOP, orice intrebari, probleme sau dificultati ati avea, indiferent daca s-a produs un deces printre persoanele apropiate dumneavoastra sau sunteti speriat de iminenta unui astfel de eveniment nedorit.


Contact:


Servicii funerare preluare decedati din morga Spitalului Militar: telefon 0769 99 00 00 (Casa Bucur)


Spitalul Militar: 021 319 30 51 - 60 (Adresa: Calea Plevnei nr. 134, sector 1, Bucuresti)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult