Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Gerota

Asiguram servicii funerare de preluare sicriu din Spitalul Dimitrie Gerota

Casa Bucur este o firma de pompe funebre care isi desfasoara activitatea in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in localitatile de pe teritoriul judetului Ilfov. Pe langa faptul ca avem program NON STOP, pentru ca un deces poate surveni in orice moment, si oferim unele servicii funerare complet gratuit, cum ar fi consilierea funerara pre-deces, din respect pentru clientii nostri, incercam sa acoperim toate situatiile posibile. Una dintre acestea tine de posibilitatea ca decesul sa survina la spital, nu la domiciliul persoanei in cauza.

In acest scenariu, oferim servicii funerare de preluare decedat direct de la morga Spitalului Dimitrie Gerota din Sectorul 2 al Capitalei, in cazul in care persoana respectiva era internata acolo. Tot ce trebuie sa faceti, in calitate de apartinator sau apropiat, este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 (NON STOP, tarif normal) si vom demara de indata toate actiunile specifice. Suntem autorizati conform Legii 102/2014 sa oferim servicii funerare de preluare decedat de la morga spitalului, incepand cu intocmirea formalitatilor de la biroul de eliberari si perfectarea documentelor necesare la inhumare/incinerare de la starea civila a Sectorului 2 si incheind cu asezarea trupului neinsufletit in sicriu, transportul la capela bisericii/cimitirului si oferirea de consiliere funerara complet gratuit.

Contact

Casa Bucur - servicii funerare preluare decedat morga - telefon 0769 99 00 00

Spitalul de Urgenta Profesor Doctor Dimitrie Gerota - Str. Vasile Vasilievici Stroescu 29-31 / telefon 021 252 33 34

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult