Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Euroclinic

Va oferim servicii funerare de preluare sicriu direct din morga Spitalului Euroclinic

In cazul in care un membru al familiei dumneavoastra sau un prieten apropiat inceteaza din viata in timpul internarii la Spitalul Euroclinic din Sectorul 1 al Capitalei, fie din cauza unei boli, a unui accident sau a varstei inaintate, Casa Bucur va este alaturi cu servicii funerare complete. Astfel, suntem o firma de pompe funebre din Bucuresti si judetul Ilfov autorizata conform Legii nr. 102/2014 privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare pentru a prelua sicriul cu trupul neinsufletit direct de la morga si a-l transporta la capela bisericii sau a cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara.

In acest mod, usuram presiunea birocratica, organizatorica si psihica pentru toate partile implicate in demersul respectiv, in special pentru apartinatori, care oricum trec printr-unele dintre cele mai dificile momente ale vietii lor. Ultimul lucru la care v-ati putea gandi in acele clipe este de a rezolva hatisul administrativ, motiv pentru care il preluam noi, la Casa Bucur. Ne ocupam de intocmirea formalitatilor la biroul de eliberare din morga Spitalului Euroclinic, de perfectarea documentelor necesare pentru inhumare sau pentru incinerare, de la starea civila a Sectorului 1, dar si de serviciile funerare propriu-zise (manipulare sicriu, transport funerar etc.). In plus, va oferim si consiliere funerara gratuita, NON-STOP!

Contact

Casa Bucur (Bucuresti si judetul Ilfov) - telefon 0769 99 00 00 (tarif normal, program NON-STOP)

Spitalul Euroclinic (Reteaua de sanatate Regina Maria) - Calea Floreasca nr. 14, Sector 1, Bucuresti (telefon 021 9268)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult