Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Elias

Deces la Spitalul Elias? Asiguram servicii funerare de preluare!


Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Bucuresti autorizata conform Legii 102/2014 pentru a asigura servicii funerare complete de preluare a decedatilor direct de la morga Spitalului Elias. In momentul in care aflati vestea tragica a trecerii in nefiinta a unei persoane dragi, fie ruda, fie prieten apropiat, din cauza unui accident sau in urma unei indelungi suferinte, ultimul lucru la care doriti sa va ganditi este organizarea in cele mai mici detalii ale ceremoniei funerare. Tocmai din acest motiv, va suntem alaturi si va oferim o mana de ajutor, prin preluarea tuturor sarcinilor birocratice, inclusiv cea a ridicarii sicriului cu trupul neinsufletit direct din spital.


In cazul in care decesul s-a produs in incinta Spitalului Elias, este mult mai usor pentru toata lumea daca trupul neinsufletit este preluat direct din spital si transportat la capela si la cimitir, decat daca ar fi mai intai adus la domiciliu. Tocmai din acest motiv, va invitam sa ne sunati la orice ora din zi si din noapte la numarul de telefon 0769 99 00 00, cu tarif normal, si vom demara de indata actiunile specifice. Acestea includ intocmirea formalitatilor birocratice, perfectarea documentelor necesare la starea civila, transportul sicriului la morga, preluarea trupului neinsufletit, asezarea in sicriu, transportul catre cimitir/capela etc.


Contact:


Servicii funerare de preluare decedat de la morga Spitalului Elias: Casa Bucur - 0769 99 00 00 (NON STOP)


Spitalul Elias: 021 316 66 00 (Adresa: Bulevardul Marasti, nr. 17, sector 1, Bucuresti)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult