Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul de Arsi

Casa Bucur - servicii funerare complete, inclusiv de preluare din spital


Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Bucuresti si judetul Ilfov autorizata conform Legii nr. 102/2014 sa efectueze servicii funerare de preluare decedat direct de la morga Spitalului de Arsi din Capitala. Aceasta situatie intervine in momentul in care decesul unei persoane, fie in urma unui accident, fie in urma unei indelungi suferinte, are loc la unitatea spitaliceasca si nu la domiciliul respectivului. In aceasta situatie, este mai usor pentru toate partile implicate, atat casa funerara, cat si familia decedatului, ca trupul neinsufletit sa fie ridicat direct de la morga, depus in sicriu si transportat la capela cimitirului sau bisericii.


Suntem o firma de pompe funebre cu o experienta indelungata si oferim NON STOP servicii funerare de preluare decedat de la Spitalul de Arsi. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon cu tarif normal 0769 99 00 00 si vom demara de indata toate actiunile specifice: intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga spitalului, perfectarea documentelor necesare pentru inhumare/incinerare (la starea civila), transportul sicriului la morga, preluarea trupului neinsufletit, transportul catre capela/cimitir etc. Mai mult decat atat, va oferim si consiliere funerara in mod gratuit, tot NON STOP, dovedind astfel ca suntem alaturi de dumneavoastra in cele mai dificile momente, pe care le facem mai suportabile.


Contact:


Servicii funerare de preluare decedat de la morga Spitalului de Arsi - 0769 99 00 00 (Casa Bucur)


Spitalul de Arsi: 021 224 09 47 (Calea Grivitei, nr. 218, sector 1, Bucuresti)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult