Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Coltea

Servicii funerare complete de preluare trup neinsufletit din Spitalul Coltea

In cazul in care un membru al familiei dumneavoastra, o ruda mai indepartata sau un prieten apropiat isi da obstescul sfarsit la Spitalul Coltea din Sectorul 3 al Capitalei, in timp ce se afla internat, inainte sau dupa o operatie, veti avea nevoie de servicii funerare de preluare sicriu de la morga. Casa Bucur, firma de pompe funebre cu o experienta indelungata si maximum de respect si profesionalism aratat pentru clientii sai, va ofera aceste servicii in cel mai scurt timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00, disponibil NON STOP si cu tarif normal, iar noi ne vom deplasa in cel mai scurt timp la sediul unitatii medicale si vom demara activitatile specifice.

Printre acestea, se numara intocmirea actelor necesare pentru preluarea trupului neinsufletit de la morga Spitalului Coltea, dar si manipularea defunctului, plasarea lui in sicriu si transportul funerar la biserica sau cimitirul unde va avea loc procesiunea funerara. Mai mult decat atat, va oferim si consiliere funerara gratuita, NON-STOP, in cazul in care solicitati acest lucru. Suntem autorizati conform Legii 102/2014 sa furnizam astfel de servicii funerare si va garantam promptitudine, intelegere si responsabilitate deplina. Intelegem pe deplin greutatea momentului si va degrevam pe cat posibil de sarcinile birocratice si organizatorice.

Contact

Casa Bucur – telefon 0769 99 00 00 NON STOP (tarif normal)

Spitalul Clinic Coltea – Bulevardul Ion C. Bratianu 1, sector 3, telefon 021 387 41 00

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult