Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Colentina

Asiguram preluarea sicriului de la morga Spitalului Colentina!

Ati pierdut un apropiat la Spitalul Colentina? Fie ca este vorba despre o ruda sau un prieten, intelegem cat de dificile sunt momentele prin care treceti. Orice deces este o tragedie pentru familie si apropiati, insa stim cat de greu este ca acest eveniment sa se petreaca la spital si nu la domiciliul persoanei respective. Tocmai din acest motiv, suntem alaturi de dumneavoastra cu respect, promptitudine si profesionalism, oferindu-va servicii funerare de preluare decedat de la morga.

Serviciile funerare de preluare a sicriului cu trupul neinsufletit direct din Spitalul Colentina se acorda in baza Legii 102/2014, Casa Bucur fiind o firma de pompe funebre autorizata. Asiguram: realizarea tuturor formalitatilor la biroul de eliberari din morga Spitalului Colentina; obtinerea tuturor documentelor necesare pentru inhumare/incinerare, de la Starea Civila Sector 2; transportul sicriului la morga spitalului; preluarea trupului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea acestuia; transportul funerar spre capela bisericii sau cimitirului unde are loc procesiunea funerara; consiliere NON-STOP.

Casa Bucur colaboreaza indeaproape cu Spitalul Colentina si cu institutiile abilitate din Sectorul 2 al Capitalei, scopul final fiind acela de a va degreva pe dumneavoastra, familia indurerata, de sarcinile birocratice, intr-un moment in care aveti nevoie sa va luati ramas bun asa cum se cuvine de la persoana trecuta in nefiinta si sa petreceti timp cu celelalte rude sau prieteni ai acestuia.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP (tarif normal)

Spitalul Colentina - Soseaua Stefan cel Mare, nr. 19-21 (telefon 021 317 32 45)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult