Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul CF2

Asiguram servicii funerare de preluare decedat din Spitalul CF2

In cazul nedorit in care decesul unei persoane apropiate s-a produs in incinta Spitalului CF2, in timpul unei operatii sau pe durata internarii, va sprijinim cu ridicarea trupului neinsufletit direct de la morga. Casa Bucur, firma de pompe funebre din Bucuresti si judetul Ilfov cu o experienta indelungata, este autorizata conform Legii nr. 102/2014 sa efectueze servicii funerare complete de preluare a decedatilor de la morga Spitalului CF2. Prin urmare, in momentul in care sunteti instiintat de trecerea in nefiinta a respectivei persoane, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 (NON STOP, tarif normal), iar noi vom demara activitatile specifice in cel mai scurt timp.

Serviciile funerare de preluare trup neinsufletit de la morga Spitalului CF2 includ: intocmirea formalitatilor la biroul eliberari din morga; perfectarea documentelor pentru inhumare/incinerare (la starea civila a Sectorului 1); transportul sicriului ales de catre dumneavoastra la spital; preluarea trupului neinsufletit; asezarea sa in sicriu si manipularea sicriului; transportul funerar catre capela bisericii sau cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara; consiliere funerara (oferita in mod gratuit si, de asemenea, dupa un program NON STOP).

Acest serviciu funerar face parte din oferta Casa Bucur intrucat, in calitate de furnizor de pompe funebre, trebuie sa acoperim toate situatiile posibile si sa dovedim acelasi respect, profesionalism si promptitudine fata de toti clientii nostri. Situatia unui deces la spital este mai delicata decat daca moartea ar fi survenit acasa, prin urmare este datoria noastra sa stam alaturi de familiile indurerate.

Contact

Casa Bucur - 0769 99 00 00

Spitalul CF2 - 0372 298 711 (Bulevardul Marasti nr. 62, Sector 1, Bucuresti)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult