Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Cantacuzino

Casa Bucur - servicii funerare de preluare decedat de la morga Sp. Cantacuzino

Viata este plina de neprevazut si, din pacate, uneori acesta se poate prezenta intr-o forma negativa, chiar tragica. Mai exact, ne referim la situatia unui deces in familie sau in cercul de prieten apropiati. Ca lucrurile sa ia o intorsatura si mai putin dorita, aceasta trecere in nefiinta poate avea loc in cadrul unei unitati medicale, nu la domiciliul persoanei in cauza. Totusi, indiferent ce va rezerva viata, trebuie sa stiti ce sa faceti si cum sa actionati in fiecare moment. Iar pentru situatia tragica descrisa mai sus exista Casa Bucur, care ofera servicii funerare de preluare decedat de la morga Spitalului Cantacuzino.

Suntem autorizati conform Legii 102/2014 sa oferim servicii funerare de preluare a sicriului cu trupul neinsufletit direct de la morga Spitalului Cantacuzino din Sectorul 2 al Capitalei. Iar aceste servicii presupun: intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga spitalului; perfectarea documentelor necesare pentru inhumare/incinerare, de la Starea Civila Sector 2; transportul sicriului la morga Spitalului Cantacuzino; preluarea corpului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea sicriului; transportul funerar catre capela bisericii/cimitirului unde va avea loc ceremonia funesta; consiliere funerara gratuita NON-STOP.

Prin acordarea acestor servicii funerare, care nu sunt comune pentru toate firmele de pompe funebre din Bucuresti, ne asiguram ca acoperim toate scenariile posibile si dovedim cel mai mare respect si profesionalism cu putinta pentru clientii nostri.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 (NON-STOP, tarif normal)

Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino - Strada Ion Movila, nr. 5-7 (telefon 021 210 71 00)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult