Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spital Ponderas

Asiguram servicii funerare de preluare decedat din Spitalul Ponderas

Casa Bucur este o firma de pompe funebre cu o experienta indelungata in organizarea ceremoniilor funeste atat in cele sase sectoare ale Capitalei, cat si in judetul Ilfov. Aceasta experienta indelungata ne-a facut sa ne actualizam in mod constant oferta, introducand, rand pe rand, noi servicii funerare: incinerare (practica 100% legala in Romania, chiar daca este dezavuata de Biserica Ortodoxa Romana), repatriere decedati, consiliere funerara predeces (destinata rudelor persoanelor muribunde) si, mai nou, preluarea decedatilor direct de la morga spitalului.

In cazul in care treceti prin momentele extrem de grele ale pierderii unei rude sau a unui prieten apropiat, decesul producandu-se la Spitalul Ponderas din Sectorul 1 al Capitalei, va sugeram sa ne contactati in cel mai scurt timp. Ne vom deplasa de urgenta la morga unitatii medicale si vom demara actiunile specifice (intocmirea formalitatilor, perfectarea documentelor necesare pentru inhumare/incinerare, transportul sicriului la morga, preluarea trupului neinsufletit, asezarea in sicriu, manipularea defunctului, transportul la capela etc.), intrucat suntem o firma de servicii funerare omologata conform Legii 102/2014.

Astfel, dumneavoastra va puteti concentra pe ce este cu adevarat important: petrecerea timpului alaturi de rude sau prieteni si gestionarea cat mai buna a acestor clipe dificile prin care e nevoit sa treaca orice om, cel putin o data in viata.

Contact

Casa Bucur - servicii funerare preluare decedat morga spital - telefon 0769 99 00 00 (non-stop, tarif normal)

Spitalul Ponderas (Ponderas Academic Hospital) - Strada Nicolae G. Caramfil, nr. 85A, Sector 1, Bucuresti - telefon 021 9886

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult