Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spitalul Davila

Preluarea decedatilor direct din spital, datoria unei firme de servicii funerare complete

O firma de servicii funerare complete, asa cum este Casa Bucur, care isi desfasoara activitatea in toate cele 6 sectoare din Bucuresti, dar si in judetul Ilfov, trebuie sa acopere toate situatiile care ar putea aparea in cazul unui deces. Printre acestea, se numara si posibilitatea ca trecerea in nefiinta a persoanei in cauza sa aiba loc la spital, nu neaparat la domiciliul propriu. In aceste conditii, ar fi mult mai usor pentru toate partile implicate - de la familia defunctului la firma de pompe funebre - ca preluarea sicriului cu trupul neinsufletit sa se faca direct din unitatea medicala.

Prin urmare, Casa Bucur ofera servicii funerare de preluare decedat de la morga spitalelor din Bucuresti si Ilfov, inclusiv de la Spitalul de Nefrologie Carol Davila din sectorul 1 al Capitalei. Insuficienta renala este, din pacate, o boala cu o mortalitate inca ridicata, motiv pentru care situatiile in care un pacient decedeaza in unitatea medicala sunt destul de numeroase. Firma noastra de pompe funebre este omologata conform Legii 102/2014 pentru a efectua: formalitatile la biroul de eliberari din morga spitalului; perfectarea documentelor necesare la inhumare/incinerare (de la starea civila a Sectorului 1); transportul sicriului la morga Spitalului de Nefrologie Carol Davila; preluarea trupului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea sicriului; transportul funerar la capela bisericii/cimitirului; consiliere funerara gratis non-stop.

Contact:

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 (NON STOP, tarif normal)

Spitalul de Nefrologie Carol Davila - Calea Grivitei 4, sector 1, Bucuresti (telefon 021 318 91 84)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult