Icon servicii funerare

Servicii Funerare Spital Angelescu

Casa Bucur - preluare trup neinsufletit Spitalul C. Angelescu

Suntem o firma de pompe funebre care deserveste atat cele sase sectoare ale Capitalei, cat si localitatile din judetul Ilfov. Mai mult decat atat, programul nostru este NON STOP, intrucat stim ca un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, iar actiunea imediata este obligatorie, indeosebi pe perioada verii, cand temperaturile caniculare pot genera probleme de ordin igienic si sanitar. Totodata, prin oferta noastra, acoperim intreaga panoplie de servicii funerare, oferind inclusiv ridicarea trupului neinsufletit direct de la morga spitalului, in cazul in care decesul s-a produs intr-o unitate spitaliceasca si nu la domiciliul persoanei in cauza.

Unul dintre spitalele cu care colaboram in Sectorul 3 al Capitalei este Spitalul Prof. Dr. Constantin Angelescu, situat in zona Piata Unirii. Mai exact, asiguram urmatoarele servicii funerare:

- intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga Spitalului Angelescu;
- perfectarea tuturor documentelor necesare la inhumare sau incinerare, de la Starea Civila Sector 3 (situata pe Bd. Mircea Voda nr. 5);
- transportul sicriului la morga unitatii medicale;
- preluarea trupului neinsufletit;
- asezarea in sicriu si manipularea defunctului/defunctei si a sicriului;
- transportul funerar catre capela bisericii sau a cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara;
- consiliere acordata gratuit si NON STOP.


Prin acordarea acestui serviciu funerar, ne asiguram ca, indiferent cat de dificila ar fi situatia cu care va confruntati, va oferim un sprijin, dovedindu-va intotdeauna ca o puteti lua de la capat daca beneficiati de suportul necesar.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00

Spitalul "Iubirea de oameni" Prof. Dr. C. Angelescu - Aleea Cauzasi 49-51, telefon 021 323 30 40

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult