Icon servicii funerare

Servicii Funerare Sf. Pantelimon

Servicii funerare de preluare decedat de la morga Spitalului Sf. Pantelimon

Pierderea unei persoane dragi, fie ca vorbim despre un membru al familiei, o ruda mai indepartata sau un prieten apropiat, reprezinta un moment foarte dificil in viata oricaruia dintre noi. Lucrurile se complica insa si mai mult, din punct de vedere birocratic, atunci cand decesul nu survine la domiciliul persoanei in cauza, ci la spital. Totusi, o firma profesionista de pompe funebre, asa cum este Casa Bucur, cu o experienta indelungata si o atitudine orientata intotdeauna catre clienti, ajutandu-i pe acestia sa treaca mai rapid peste clipele grele, gaseste mereu o solutie.

In acest caz, este vorba despre serviciile funerare de preluare decedati direct de la morga Spitalului Sf. Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei. In cazul in care decesul s-a produs in aceasta unitate medicala, vom demara de indata serviciile funerare de preluare a sicriului cu trupul neinsufletit, urmand etape bine stabilite: intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga Spitalului Sf. Pantelimon; perfectarea documentelor necesare la inhumare/incinerare, de la starea civila a Sectorului 2; transportul sicriului la morga spitalului; preluarea trupului neinsufletit; asezarea in sicriu si manipularea decedatului; transportul funerar catre capela bisericii/cimitirului unde va avea loc ceremonia funesta; consiliere funerara gratis NON-STOP.

Astfel, va degrevam de aceasta complicata sarcina birocratica si va oferim ragazul necesar pentru a va lua ramas bun de la cel trecut in nefiinta.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 (NON STOP, tarif normal)

Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Pantelimon - Soseaua Pantelimon, nr. 340-342 (telefon 021 255 40 99)

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult