Icon servicii funerare

Servicii Funerare Popesti Leordeni

Casa Bucur, firma de servicii funerare in Popesti Leordeni NON STOP!

Casa Bucur este o firma profesionista de produse si servicii funerare in Popesti Leordeni, cu o experienta indelungata in acest domeniu. De-a lungul anilor, am invatat ca promptitudinea este unul dintre principalele atribute ale unei case funerare, intrucat, in momentul trist al trecerii in nefiinta a unei rude sau a unui prieten, oamenii sunt descumpaniti, dezorientati si au nevoie de ajutor.

Intrucat un deces se poate produce la orice ora din zi si din noapte, firma noastra de pompe funebre din Popesti Leordeni are program NON STOP. Astfel, ne puteti apela oricand la numarul de telefon cu tarif normal 0769 99 00 00 si, in cel mai scurt timp, vom ajunge la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde s-a produs decesul, demarand activitatile specifice. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne furnizati anumite acte, cum ar fi talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta si cartea dumneavoastra de identitate, iar de restul ne ocupam noi!

Ce informatii utile va furnizeaza casa noastra de pompe funebre in Popesti Leordeni?

Pe langa produsele si serviciile funerare in Popesti Leordeni propriu-zise, Casa Bucur va sta la dispozitie si cu numeroase informatii utile, oferite gratuit. Astfel, consultand paginile site-ului nostru sau apelandu-ne la numarul de telefon disponibil NON-STOP, puteti afla date despre:

- ajutorul de inmormantare / deces;
- documentatia preliminara necesara inhumarii;
- plata pensiei neincasate a pensionarului decedat;
- lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti si judetul Ilfov;
- Legea funerara;
- despagubirile in caz de deces prin accident de munca.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult