Icon servicii funerare

Servicii Funerare Orasul Pantelimon

Servicii funerare in orasul Pantelimon NON-STOP!

In cazul in care treceti prin clipele cumplite ale decesului unui membru de familie, al unei rude mai indepartate sau al unui prieten vechi, trebuie sa apelati la ajutorul oferit de catre firma noastra de servicii funerare din orasul Pantelimon. Cel mai probabil, in acele momente, veti fi descumpanit si nu va veti descurca sa organizati asa cum se cuvine ceremonia de inmormantare/incinerare, prin urmare cel mai bine este sa lasati acest aspect in grija noastra. Va asiguram ca vom actiona cu maximum de profesionalism, responsabilitate si respect, intrucat avem o experienta indelungata in oferirea de produse si servicii de pompe funebre in orasul Pantelimon.

Informatii utile despre pompe funebre in orasul Pantelimon

Pachetele de pompe funebre in orasul Pantelimon oferite de catre Casa Bucur pornesc de la suma de 0 lei (cu talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta) si includ produse si servicii complete, printre care sicriu echipat (inclusiv lenjerie si capac frigorific), pachete de pomana/parastas de dulce sau de post, transport funerar, obtinerea tuturor actelor necesare etc. Mai mult decat atat, va punem la dispozitie inclusiv consultanta funerara predeces si repatriere decedati (in cazul in care ruda sau prietenul dumneavoastra a trecut in nefiinta in afara granitelor tarii).

Pe langa produsele si serviciile funerare in orasul Pantelimon propriu-zise, va stam la dispozitie si cu alte informatii utile, cum ar fi: extrase din Legea funerara, detalii despre ajutorul de inmormantare/deces, lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti si judetul Ilfov etc.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult