Icon servicii funerare

Servicii Funerare Metropolitan Monza

Servicii funerare ridicare decedat Spitalul Metropolitan Monza

Casa Funerara Bucur, cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, respect, promptitudine si responsabilitate in oferirea de produse si servicii funerare in sectoarele Capitalei si in localitatile din judetul Ilfov, este autorizata conform Legii 102/2014 sa efectueze preluarea decedatilor direct de la morga unitatilor spitalicesti. Astfel, in cazul in care un apropiat al dumneavoastra si-a dat ultima suflare in incinta Spitalului Metropolitan Monza, din Sectorul 4 din Bucuresti, trebuie sa stiti ca va putem acorda in cel mai scurt timp urmatoarele servicii:

- intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga spitalului;
- perfectarea tuturor documentelor necesare la inhumare/incinerare de la Starea Civila Sector 4 (strada Gramont, nr. 26);
- transportul sicriului la morga spitalului;
- preluarea corpului neinsufletit;
- asezarea trupului in sicriu si manipularea sicriului;
- transportul funerar catre capela bisericii sau cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara;
- consiliere funerara gratuita, acordata NON-STOP.


Includerea acestor servicii funerare in oferta noastra obisnuita, care consta in imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare, repatriere decedati, transport funerar, consultanta funerara predeces si multe altele, a venit tocmai din dorinta de a fi alaturi de clientii nostri in orice scenariu, intr-unele dintre cele mai dificile momente prin care trec in viata lor. Prin urmare, nu ezitati sa ne sunati la numarul de telefon afisat mai jos, disponibil NON-STOP si cu tarif normal, si vom demara actiunile specifice in cel mai scurt timp.

Contact

Casa Bucur – 0769 99 00 00

Spitalul Metropolitan Monza (Monza Metropolitan Hospital) – Calea Serban Voda 95-101, telefon 021 9983

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult