Icon servicii funerare

Servicii Funerare Matei Bals

Casa Bucur – servicii funerare preluare trup neinsufletit de la Spitalul Bals

Suntem printre putinele firme de pompe funebre din Bucuresti care ofera inclusiv servicii funerare de preluare decedati direct de la morga spitalului. Acestea sunt necesare in cazul in care decesul survine in timp ce persoana in cauza este internata intr-o unitate medicala, fie in urma unui accident, fie in urma unei operatii sau a unei suferinte indelungate. Casa Bucur este omologata conform Legii 102/2014 (privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare) sa ofere facilitatea respectiva clientilor care cer acest lucru.

In cazul in care decesul s-a produs la Spitalul Matei Bals din Capitala, tot ce trebuie sa faceti este sa ne apelati la numarul de telefon 0769 99 00 00 (disponibil NON STOP, la tarif normal), iar noi vom demara de indata toate actiunile specifice: transportul sicriului la morga Spitalului Bals; intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari din morga; perfectarea tuturor documentelor necesare inhumarii sau incinerarii; preluarea trupului neinsufletit si manipularea acestuia/asezarea in sicriu; transportul funerar la capela bisericii sau cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara; consiliere funerara gratuita non-stop.

Prin acordarea serviciilor funerare de preluare trup neinsufletit de la morga Spitalului Bals, usuram atat activitatea noastra, cat mai ales a clientilor nostri. Pana la urma, in astfel de momente grele, ultima dumneavoastra grija ar trebui sa fie legata de birocratia din spatele unei ceremonii funeste.

Contact

Casa Bucur – telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals – Strada Dr. Calistrat Grozovici 1 – telefon 021 201 09 80

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult