Icon servicii funerare

Servicii Funerare Magurele

Casa Bucur - servicii funerare in Magurele NON-STOP!

Datoria unei firme profesioniste de servicii funerare in Magurele este aceea de a furniza clientilor sai, familiile indurerate de plecarea din aceasta lume a rudelor sau prietenilor apropiati, tot ceea ce au nevoie, intr-un interval de timp cat mai scurt. Un deces este un eveniment profund nefericit, insa in acelasi timp presupune numeroase activitati birocratice si organizatorice din partea firmelor de pompe funebre din Magurele. Tocmai din acest motiv, noi va stam la dispozitie NON-STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, demarand imediat procedurile specifice, cu maximum de profesionalism si condescendenta.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 (cu tarif normal) si ne vom deplasa imediat catre domiciliul dumneavoastra sau spitalul unde a avut loc decesul. Singura rugaminte pe care o avem este aceea de a ne furniza actele cerute (cartea de identitate si talonul de pensie ale decedatului, cartea dumneavoastra de identitate etc.), iar de restul ne vom ocupa noi!

Informatii utile despre servicii de pompe funebre in Magurele!

Mai mult decat atat, firma noastra de pompe funebre in Magurele va ofera si informatii utile cu privire la: dosarul pentru obtinerea ajutorului de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti si judetul Ilfov, acordarea de despagubiri in caz de deces prin accident de munca, dar si Legea funerara privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult