Icon servicii funerare

Servicii Funerare Institutul Marius Nasta

Casa Bucur - servicii funerare ridicare sicriu Spitalul Nasta

Casa Bucur este autorizata conform Legii 102/2014 sa ofere servicii funerare de preluare trup neinsufletit de la morga Institutului de Pneumologie Marius Nasta din Capitala. In cazul in care un membru al familiei, un prieten apropiat sau o ruda mai indepartata a dumneavoastra si-a dat ultima suflare in timp ce era internat(a) in unitatea medicala situata in Sectorul 5 din Bucuresti, va facilitam ridicarea sicriului cu trupul neinsufletit si transportul acestuia la capela bisericii sau cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara.

De asemenea, serviciile funerare complete de preluare decedat din cadrul Institutului Marius Nasta presupun intocmirea formalitatilor la biroul de eliberari de la morga, perfectarea tuturor documentelor necesare la inhumare/incinerare, de la Starea Civila a Sectorului 5 (situata in Strada Fabrica de Chibrituri nr. 9-11), transportul si manipularea sicriului, precum si consiliere funerara gratuita, acordata NON STOP de catre specialistii nostri.

Casa Funerara Bucur este o firma de pompe funebre cu o experienta indelungata, iar faptul ca va punem la dispozitie servicii funerare de preluare decedat direct de la morga unitatilor spitalicesti este o dovada in acest sens. Va suntem alaturi in orice situatie, chiar si cele mai triste din viata, asa cum este pierderea unei persoane apropiate, si tratam toti clientii cu maximum de profesionalism, promptitudine si respect.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP, tarif normal

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta - Soseaua Viilor nr. 90, Sector 5 - telefon 021 335 69 10

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult