Icon servicii funerare

Servicii Funerare Dragomiresti

Oferta completa de servicii funerare in Dragomiresti Deal si Vale

In momentul in care treceti prin clipele groaznice ale pierderii unui membru al familiei, prieten apropiat sau a unei rude mai indepartate, ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa va ocupati de toate aspectele birocratice ale organizarii unei inmormantari. Tocmai din acest motiv, Casa Bucur preia integral sarcinile si se ocupa de toate serviciile funerare in Dragomiresti Deal si Dragomiresti Vale, de la constatarea decesului, imbalsamare si obtinerea tuturor actelor necesare la transport funerar, organizarea slujbei si ceremoniei de inhumare, respectiv impartirea pachetelor de pomana si de parastas (de dulce si de post).

Casa Bucur - firma de pompe funebre in Dragomiresti Deal/Vale NON-STOP

Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Dragomiresti Deal si Dragomiresti Vale cu program NON-STOP. Un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, tocmai de aceea, la orice ora ati suna la numarul de telefon 0769 99 00 00 (cu tarif normal), va vom raspunde cu promptitudine. Grija si respectul fata de persoana decedata, dar si fata de familia si prietenii acesteia, ne caracterizeaza si ne motiveaza sa oferim cele mai bune produse si servicii funerare in Dragomiresti.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne furnizati actele solicitate, care vor fi folosite pentru a obtine toate aprobarile legale necesare inmormantarii, dar si sa ne precizati preferintele sau dorintele dumneavoastra cu privire la ceremonie. Tinand cont de legislatia din Romania, puteti beneficia de serviciile noastre de pompe funebre in Dragomiresti gratuit (decontate de stat), in baza talonului de pensie al persoanei decedate.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult