Icon servicii funerare

Servicii Funerare Corbeanca

Firma de servicii funerare in Corbeanca profesionista

Casa Bucur este o firma de produse si servicii de pompe funebre in Corbeanca avand o experienta indelungata si o atitudine ireprosabila a angajatilor, profesionisti desavarsiti ai acestui domeniu de activitate. Grija noastra se manifesta atat pentru persoana trecuta in nefiinta, care trebuie tratata cu demnitate pana in ultima clipa, aceea a coborarii sicriului in mormant, cat si pentru rudele si prietenii sai ramasi in viata. Tocmai din acest motiv, va oferim unele servicii funerare in Corbeanca unice pe piata din Romania, cum ar fi consultanta funerara predeces sau repatrierea decedatilor. De asemenea, va furnizam si posibilitatea de a opta pentru incinerare, o procedura 100% legala in tara noastra, chiar daca aceasta este dezavuata de Biserica Ortodoxa Romana.

Informatii utile despre pompe funebre in Corbeanca

Mai mult decat atat, Casa Bucur va sta la dispozitie si cu informatii utile despre pompe funebre in Corbeanca, dupa cum urmeaza:

- obtinerea ajutorului de inmormantare/deces;
- documentatia preliminara necesara inhumarii;
- plata pensiei neincasate a pensionarului decedat;
- lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti;
- Legea funerara privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare;
- despagubiri in caz de deces prin accident de munca;
- eliberarea certificatului de deces/nastere/casatorie in duplicat.


Preturile pachetelor de inhumare/incinerare oferite de catre firma noastra de servicii funerare in Corbeanca pornesc de la 0 lei, cu talonul de pensie, si includ toate produsele si serviciile de care aveti nevoie: de la sicriu complet echipat si cruce de lemn inscriptionata la platouri de coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), pachete de dulce/de post, lumanari si vin.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult