Icon servicii funerare

Servicii Funerare Chitila

Pachete complete de servicii funerare in Chitila

Casa Bucur este un furnizor experimentat de produse si servicii funerare in Chitila, care va pune la dispozitie pachete cu preturi incepand de la 0 lei, cu talonul de pensie. Iata ce contine un astfel de pachet:

- produse de pompe funebre in Chitila: sicriu complet echipat (inclusiv cu lenjerie si capac frigorific), crucifix, cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii de piept, iconita sfintita, prosoape, lumanari, platouri de coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), pachete de dulce/de post, vin, vin+ulei, pahare de plastic, lingurite de plastic;

- servicii: constatare deces, imbalsamare/toaletare decedat, transport sicriu la domiciliu, asezare decedat in sicriu, manipulare decedat/sicriu, transport funerar biserica/cimitir, obtinerea actelor necesare inhumarii (certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz procuratura) + intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de inmormantare.

Casa Bucur - pompe funebre in Chitila NON-STOP

Firma noastra de produse si servicii funerare in Chitila are un program NON-STOP, venind astfel in ajutorul clientilor care trec prin unele dintre cele mai dificile momente ale vietii lor. Daca sunati la 0769.99.00.00, numar cu tarif normal, la orice ora din zi si din noapte, o echipa formata din profesionisti ai pompelor funebre se va deplasa la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde a avut loc decesul.

Acestia vor demara de indata toate activitatile specifice de pompe funebre in Chitila, degrevandu-va pe dumneavoastra de sarcinile birocratice ale organizarii unei inmormantari in cele mai mici detalii. Astfel, va puteti lua ramas bun asa cum se cuvine de la ruda sau prietenul trecut(a) in nefiinta si puteti petrece timp pretios alaturi de familie.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult