Icon servicii funerare

Servicii Funerare Chiajna

Casa Bucur - servicii funerare in Chiajna NON-STOP

Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Chiajna cu program NON-STOP. Un deces poate surveni in orice moment din zi sau din noapte si este important sa actionati imediat, din mai multe considerente. In primul rand, urgenta este cuvantul de ordine mai ales pe perioada verii, cand temperaturile ridicate pot genera anumite probleme de natura igienica si sanitara. In al doilea rand, in momentul in care un membru al familiei sau un prieten apropiat trece in nefiinta, va vor cuprinde sentimente de tristete profunda si deznadejde si veti avea nevoie de un sprijin care sa va ajute sa treceti peste aceste stari.

Prin urmare, ce trebuie sa faceti este sa sunati imediat la numarul de telefon 0769.99.00.00, iar specialistii nostri in servicii funerare din Chiajna vor demara de indata toate actiunile specifice: constatarea decesului, imbalsamare/toaletare, obtinerea tuturor actelor necesare inmormantarii, transport funerar la capela/cimitir, intocmirea pachetelor de pomana/parastas, de dulce sau de post etc.

Informatii utile despre serviciile de pompe funebre in Chiajna

Mai mult decat atat, firma noastra de pompe funebre din Chiajna va sta la dispozitie si cu numeroase informatii utile privind: ajutorul de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, lista completa a bisericilor si cimitirelor cu care colaboram, despagubirile in caz de deces prin accident de munca, Legea funerara - privind cimitirele, crematoriile si serviciile funerare in Chiajna.

Cu alte cuvinte, in momentul in care ne apelati, va stam la dispozitie cu promptitudine, profesionalism si respect si va degrevam de toate sarcinile birocratice care tin de organizarea unei ceremonii funeste de inhumare.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult