Icon servicii funerare

Servicii Funerare Buftea

Pachete complete de produse si servicii funerare in Buftea, de la 0 lei!
 
Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Buftea care va furnizeaza pachete complete de produse si servicii, la preturi incepand de la 0 lei, doar cu talonul de pensie. Iata ce contin acestea:
 
- produse: sicriu complet echipat (perna, saltea, capitonaj, lenjerie, orare, voal, capac frigorific), crucifix, cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii de piept, iconita sfintita, prosoape, platouri coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), pachete cu produse de dulce/de post, vin, vin+ulei, pahare, lingurite;
 
- servicii funerare in Buftea: constatare deces, imbalsamare/toaletare decedat, manipulare decedat/sicriu, transport funerar la biserica/cimitir, obtinerea tuturor actelor necesare inhumarii (certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz de la procuratura), intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare.
 
Servicii prompte de pompe funebre in Buftea!
 
Profesionistii nostri in servicii funerare in Buftea se vor mobiliza de indata ce apelati numarul de telefon 0769.99.00.00 (cu tarif normal), indiferent de ora din zi si din noapte. Experienta ne-a invatat ca urgenta este cuvantul de ordine in cazul unui deces, cu precadere a celor petrecute pe perioada verii, cand temperaturile ridicate genereaza probleme suplimentare de ordin igienic si sanitar.
 
Pe langa produsele si serviciile propriu-zise, unul dintre cele mai importante aspecte care tin de activitatea Casei Bucur se refera la sprijinirea clientilor, aflati intr-unele dintre cele mai dificile momente ale vietii lor. Astfel, pe langa faptul ca va degrevam de activitatile birocratice presupuse de organizarea unei inmormantari, va stam alaturi si cu sfaturi si informatii utile, complet gratuit, cu deplin respect pentru dumneavoastra si pierderea suferita.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult