Icon servicii funerare

Servicii Funerare Bagdasar Arseni

Casa Bucur - servicii funerare preluare trup neinsufletit

Treceti prin momentele cumplite ale pierderii unei persoane apropiate, care s-a stins din viata in incinta Spitalului Bagdasar Arseni din Capitala? In aceste conditii, pe langa suferinta pricinuita de evenimentul tragic propriu-zis, v-ar putea cuprinde si grijile legate de aspectele birocratice si organizatorice ale eliberarii trupului neinsufletit din spital. Trebuie sa stiti ca firma noastra de pompe funebre, cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, promptitudine si respect fata de toti clientii sai, va este alaturi. Mai precis, va oferim servicii funerare de preluare trup neinsufletit direct de la morga.

Iata care sunt pasii pe care ii presupun serviciile funerare de ridicare decedat din morga Spitalului Bagdasar Arseni din Sectorul 4 al Capitalei:

- intocmirea formalitatilor la biroul de eliberare din morga;
- realizarea tuturor documentelor necesare pentru inhumare/incinerare, de la Starea Civila a Sectorului 4 (situata pe Strada Gramont, nr. 26);
- transportul sicriului la morga Spitalului Bagdasar Arseni;
- preluarea trupului neinsufletit;
- asezarea in sicriu si manipularea sicriului;
- transportul funerar catre capela bisericii sau cimitirului unde va avea loc slujba;
- consiliere funerara gratuita, acordata NON STOP.

Prin acest serviciu funerar, care se adauga celorlalte oferite deja (inhumare/incinerare, imbalsamare/tanatopraxie, repatriere, transport funerar, consiliere funerara predeces etc.), va degrevam de sarcinile birocratice complicate, oferindu-va ragazul de a va lua ramas bun asa cum se cuvine de la cel/cea plecat/a dintre noi.

Contact

Casa Funerara Bucur - 0769 99 00 00 NON STOP

Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni - Soseaua Berceni nr. 12, telefon 021 334 30 25

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult