Icon servicii funerare

Servicii Funerare Ana Aslan - Otopeni

Servicii funerare ridicare trup neinsufletit

Din pacate, moartea face parte din viata si este finalul firesc al acesteia, mai ales atunci cand vorbim despre un deces la o varsta inaintata, din cauze naturale sau in urma unei afectiuni specifice acestei categorii a populatiei. Totusi, asa cum este normal, un astfel de eveniment funest nu poate fi prevazut, ci cel mult anticipat, in functie de starea de sanatate a persoanei respective. In momentul in care un astfel de scenariu survine pentru o ruda a dumneavoastra sau o alta persoana apropiata, trebuie sa stiti ca va suntem alaturi cu servicii funerare complete.

Casa Bucur este autorizata conform Legii 102/2014 sa ofere servicii complete de preluare sicriu cu trupul neinsufletit direct de la morga Institutului National de Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan" din Otopeni. Acestea includ intocmirea formalitatilor la biroul de eliberare din morga unitatii spitalicesti, perfectarea documentelor necesare la inhumare/incinerare, de la Starea Civila (Strada 23 August, nr. 10, Otopeni), transportul sicriului la morga spitalului, preluarea trupului neinsufletit, asezarea in sicriu si manipularea acestuia si transportul funerar la capela bisericii/cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara.

Prin includerea acestor servicii funerare in oferta sa, Casa Bucur dovedeste ca nu lasa niciun aspect la voia intamplarii si acopera toate scenariile posibile in planificarea activitatii sale, inclusiv posibilitatea unui deces la spital, nu la domiciliul persoanei in cauza.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP, tarif normal

Institutul National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan - Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 307, telefon 031 805 94 01

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult