Icon servicii funerare

Pompe Funebre Voluntari

Produse si servicii funerare in Voluntari, inclusiv obtinerea actelor!

Casa Bucur este o firma de produse si servicii de pompe funebre in Voluntari complete, inclusiv obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inhumarii. Stim ca momentul trecerii in nefiinta a unei persoane dragi, fie ca vorbim despre o ruda sau un prieten apropiat, este unul dintre cele mai dificile din viata dumneavoastra, motiv pentru care va degrevam integral de toate sarcinile birocratice legate de organizarea ceremoniei funeste. Astfel, va ajutam cu obtinerea actelor, depunerea lor la institutiile competente, dar si aducerea la domiciliu dumneavoastra. In acest mod, tot ce va trebui sa faceti este sa va luati ramas bun asa cum se cuvine de la persoana draga trecuta in nefiinta, dar si sa petreceti timp de calitate cu rudele si prietenii ramasi in viata. Pentru dumneavoastra, acesta este lucrul cu adevarat important, in timp ce pentru firma noastra de servicii funerare in Voluntari, actiunile birocratice si organizatorice reprezinta simple formalitati,  fiind rutinati de-a lungul anilor de activitate si experienta.

Informatii utile despre serviciile de pompe funebre in Voluntari!

Mai mult decat atat, firma noastra de servicii funerare in Voluntari va sta la dispozitie si cu numeroase informatii utile, privind:

- obtinerea ajutorului de inmormantare/deces;
- documentatia preliminara necesara inhumarii;
- plata pensiei neincasate a pensionarului decedat;
- lista completa a cimitirelor;
- lista completa a bisericilor;
- Legea funerara, privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare;
- despagubirile in caz de deces prin accident de munca;
- eliberarea certificatului de deces / nastere / casatorie in duplicat.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult