Icon servicii funerare

Pompe Funebre Tancabesti

Care este pretul serviciilor funerare in Tancabesti?

Conform legislatiei din Romania, pensionarii beneficiaza de inmormantare decontata integral de catre stat, doar cu talonul de pensie. Preturile cresc in functie de produsele si servicii funerare in Tancabesti oferite, insa pachetul standard (gratuit) include sicriu complet echipat, produse religioase si alimentare si totalitatea cheltuielilor cu serviciile aferente.

Ce produse si servicii ofera Casa Bucur?

Produse: sicrie, pachete de pomana/parastas, coroane si jerbe, monumente funerare;

Servicii: imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, inhumare/incinerare, repatriere decedati, consultanta funerara predeces;

De ce are o firma de pompe funebre in Tancabesti program NON-STOP?

Casa Bucur este o firma de produse si servicii complete de pompe funebre in Tancabesti cu program NON-STOP. Experienta ne-a invatat ca urgenta este cuvantul de ordine in momentul producerii unui deces, asadar vom actiona imediat in beneficiul familiei care trece printr-un eveniment funest. Prin urmare, ne puteti suna la orice ora din zi si din noapte la numarul de telefon 0769 99 00 00 (cu tarif normal) si vom sosi in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde s-a produs decesul.

Ce documente sunt necesare?

Pentru inhumare, firma noastra de pompe funebre din Tancabesti va obtine urmatoarele documente: certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz de la procuratura. Avem nevoie doar de talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta, cartea acesteia de identitate, precum si a dumneavoastra. Ne angajam sa aducem actele la domiciliu si sa intocmim dosarul pentru obtinerea ajutorului de deces/inmormantare.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult