Icon servicii funerare

Pompe Funebre Saftica

Servicii funerare in Saftica - din respect pentru dumneavoastra!

Principalul "serviciu" pe care vi-l ofera Casa Bucur, firma de pompe funebre din Saftica avand o experienta indelungata si angajati cu un profesionalism desavarsit, este respectul pe care consideram ca il datoram fiecarui client. Intelegem ca treceti printr-o cumpana, poate cea mai dificila din viata dumneavoastra, si dorim sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca depasiti aceste clipe cu brio. Tocmai de aceea, va degrevam de toate sarcinile birocratice care deriva din organizarea unei inmormantari si va oferim prilejul de a va lua ramas bun asa cum se cuvine de la persoana trecuta in nefiinta si de a petrece timp alaturi de celelalte rude si prieteni. Mai mult decat atat, firma noastra de produse si servicii funerare din Saftica nu discrimineaza in functie de cultul religios caruia ii apartineti si organizeaza inhumari specifice fiecarei credinte, respectand intru totul traditiile acesteia.

Optiuni variate de produse si servicii de pompe funebre in Saftica!

Fata de alte firme de servicii si produse de pompe funebre din Saftica, noi va punem la dispozitie o oferta variata, din care puteti alege ceea ce doriti sau stiti ca si-ar fi dorit persoana trecuta in nefiinta. Spre exemplu, incinerarea este unul dintre serviciile funerare din Saftica pe care vi le furnizam, aceasta practica fiind 100% legala pe teritoriul Romaniei, desi este dezavuata de catre Biserica Ortodoxa Romana. Un alt exemplu il constituie repatrierea decedatilor, pentru situatia in care decesul s-a produs in afara granitelor tarii.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult