Icon servicii funerare

Pompe Funebre Pipera

Servicii funerare in Pipera incepand de la 0 lei!

Casa Bucur este o firma profesionista de servicii funerare in Pipera, cu o experienta indelungata si maximum de respect si promptitudine in beneficiul clientilor. Dupa cum stiti, statul roman deconteaza in mod integral costurile aferente inmormantarii pensionarilor, doar in baza talonului de pensie.

Prin urmare, ca sa nu suplimentati suferinta grea pricinuita de trecerea in nefiinta a unei rude sau a unui prieten si cu o povara financiara, puteti apela la noi si beneficia de toate produsele si serviciile specifice, in mod gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne furnizati cateva acte, iar noi ne vom ocupa de restul actiunilor birocratice si organizatorice.

Lista completa de produse si servicii de pompe funebre in Pipera

Produse de pompe funebre in Pipera: sicriu complet echipat (perna, saltea, capitonaj, capac frigorific, lenjerie, orare, voal), monumente funerare, crucifix, cruce de lemn inscriptionata, coroane si jerbe funerare, batiste, lumanari, banuti, dolii de piept, iconita sfintita, prosoape, platouri de coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), pachete (de dulce sau de post), vin, vin+ulei, pahare, lingurite;

Servicii funerare in Pipera: consultanta funerara predeces, constatare deces, imbalsamare decedat, toaletare (spalat/imbracat), transport sicriu la domiciliu, asezare decedat in sicriu, manipulare (decedat/sicriu), transport funerar (biserica/cimitir), repatriere decedati, acte necesare inhumarii (certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie de la Sanepid, aviz de la procuratura), acte aduse la domiciliu, intocmire dosar ajutor inmormantare.

Casa Bucur ofera inclusiv servicii de incinerare, la dorinta expresa a familiei, acestea fiind 100% legale in Romania.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult