Icon servicii funerare

Pompe Funebre Otopeni

Cele mai bune produse si servicii funerare in Otopeni!

Datoria unei firme profesioniste de servicii funerare in Otopeni este aceea de a va degreva de toate sarcinile birocratice pe care le presupune organizarea unei inmormantari, oferindu-va astfel sansa de a va lua ramas bun asa cum se cuvine de la persoana trecuta in nefiinta, dar si de a va arata sustinerea fata de rude sau prieteni. Tocmai din acest motiv, Casa Bucur va sta la dispozitie cu produse si servicii complete de pompe funebre in Otopeni, de la constatarea decesului si pana la pregatirea pachetelor de pomana/parastas (de dulce sau de post).

Va suntem alaturi NON-STOP, intrucat un deces poate surveni oricand, la orice ora din zi si din noapte, iar urgenta este cuvantul de ordine, mai ales pe perioada verii, cand temperaturile ridicate pot genera anumite probleme de ordin igienico-sanitar. Mai mult decat atat, va furnizam inclusiv informatii utile despre serviciile funerare in Otopeni, cum ar fi date despre obtinerea ajutorului de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat si lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Pachete de pompe funebre in Otopeni de la 0 lei!

Asa cum probabil stiti deja, statul roman deconteaza integral inmormantarile pensionarilor, prin urmare puteti beneficia de un pachet complet de inhumare oferit de firma noastra de pompe funebre in Otopeni, la pretul de 0 lei, cu talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta. In cazul in care va doriti un pachet mai deosebit, va oferim variante ajungand si pana la 6.699 de lei, dar si pachete de spital si de incinerare.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult