Icon servicii funerare

Pompe Funebre Moara Vlasiei

Opt pachete de servicii funerare in Moara Vlasiei

Firma noastra de pompe funebre in Moara Vlasiei va pune la dispozitie nu mai putin de sapte pachete de inhumare si unul de incinerare, la preturi incepand de la 0 lei, cu talonul de pensie. Pe langa cel decontat integral de catre statul roman, celelalte au preturi de la 899 de lei (pachetul de incinerare sau cel de spital - in cazul in care decesul s-a produs intr-o unitate medicala, iar preluarea se face din incinta acesteia) si pana la 6.699 de lei, in functie de dotari. Inclusiv in cazul celui gratuit, beneficiati de toate produsele si serviciile funerare in Moara Vlasiei de care aveti nevoie, achizitionate sau realizate cu maximum de responsabilitate, profesionalism si respect de catre Casa Bucur.

Firma noastra de pompe funebre in Moara Vlasiei va ajuta cu actele

Suntem o firma de servicii funerare in Moara Vlasiei care se preocupa de toate aspectele ce tin de organizarea ireprosabila a unei inmormantari, inclusiv obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare pentru desfasurarea legala a inhumarii. Prin urmare, tot ce trebuie sa faceti este sa ne furnizati talonul de pensie si buletinul persoanei trecute in nefiinta, precum si cartea dumneavoastra de identitate, iar de restul ne vom ocupa noi: certificatul constator, certificatul de imbalsamare, certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia Sanepid, avizul de la procuratura. Mai mult decat atat, va vom ajuta si cu intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de inmormantare/deces. Suntem alaturi de dumneavoastra in cele mai dificile clipe!

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult