Icon servicii funerare

Pompe Funebre Jilava

Casa Bucur - servicii funerare in Jilava de top!

Casa Bucur, care deserveste toate cele sase sectoare ale Capitalei si intreg judetul Ilfov, va sta la dispozitie cu servicii funerare in Jilava complete: constatare deces, imbalsamare decedat, toaletare (spalat si imbracat), transport sicriu la domiciliu, asezarea decedatului in sicriu, manipulare (decedat si sicriu), transport funerar (la biserica si cimitir), consultanta funerara predeces, repatriere decedati, incinerare (procedeu 100% legal pe teritoriul Romaniei, chiar daca este dezavuat de Biserica Ortodoxa Romana).

De asemenea, ne ocupam de obtinerea tuturor actelor necesare si aducerea acestora la domiciliul dumneavoastra: certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz de la procuratura + intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare/deces. Suntem o firma de pompe funebre in Jilava profesionista si va degrevam de toate aspectele birocratice care tin de organizarea unei inmormantari.

Oferta completa de produse de pompe funebre in Jilava!

In ceea ce priveste produsele de pompe funebre din Jilava pe care vi le punem la dispozitie, acestea sunt: sicriu complet echipat (inclusiv capac frigorific), perna, saltea, capitonaj, lenjerie, orare, voal, manere, suruburi capac, crucifix, cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii piept, prosoape, platouri de coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), pachete de produse de dulce/de post, vin, vin+ulei.

De asemenea, Casa Bucur va furnizeaza si coroane si jerbe funerare si monumente funerare, pentru a va exprima recunostinta, dragostea, dorul si regretul fata de plecarea in nefiinta a persoanei dragi dumneavoastra. Apelati cu incredere la serviciile funerare in Jilava oferite de catre noi!

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult