Icon servicii funerare

Pompe Funebre Cornetu

De ce oferim servicii funerare in Cornetu NON-STOP?

Casa Bucur este o firma de produse si servicii funerare in Cornetu cu o experienta indelungata. De-a lungul anilor, am invatat ca trebuie sa furnizam clientilor nostri asistenta, promptitudine si profesionalism 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Motivul este unul simplu: un deces poate surveni oricand, la orice ora din zi si din noapte. In acele clipe teribile, familia indoliata are nevoie de un sprijin si de un reper, iar noi preluam acest rol.

Ne ocupam integral de toate sarcinile birocratice presupuse de organizarea unei inmormantari, de la constatarea decesului si toaletare/imbalsamare la transportul funerar si realizarea pachetelor pentru pomana si parastas. Urgenta este o necesitate mai ales pe perioada verii, cand temperaturile ridicate, coroborate cu umiditatea mare, pot duce la anumite probleme de ordin igienico-sanitar.

Ce produse si servicii de pompe funebre in Cornetu oferim?

Firma noastra de pompe funebre din Cornetu va pune la dispozitie urmatoarele optiuni:

- produse funerare: sicrie complet echipate (inclusiv cu lenjerie si capac frigorific), pachete de dulce si de post pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, monumente funerare, crucifix, cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, dolii de piept, iconite sfintite, prosoape, platouri de coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), vin, vin+ulei;

- servicii funerare in Cornetu: constatare deces, imbalsamare decedat, toaletare (spalat/imbracat), transport sicriu la domiciliu, asezarea decedatului in sicriu, manipulare (decedat/sicriu), transport funerar (biserica/cimitir), acte necesare inhumarii (certificat constatator, certificat imbalsamare, certificat deces, adeverinta inhumare, autorizatie Sanepid, aviz procuratura), intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult