Icon servicii funerare

Pompe Funebre Catelu

De ce oferim servicii funerare in Catelu NON-STOP?

Casa Bucur ofera servicii funerare in Catelu NON-STOP din mai multe motive. In primul rand, aceasta disponibilitate pentru clientii nostri, indiferent de ora din zi si din noapte, denota respect si profesionalism, intrucat raspundem imediat la solicitarile acestora, venite la numarul de telefon 0769.99.00.00 (cu tarif normal). In al doilea rand, in special pe perioada sezonului cald, cand temperaturile sunt ridicate si umiditatea atinge cote alarmante, urgenta este cuvantul de ordine, din considerente igienico-sanitare.

Nu in ultimul rand, promptitudinea in preluarea si solutionarea apelurilor primite de casa noastra de pompe funebre din Catelu ne ajuta sa ne organizam mai bine si sa avem grija cuvenita fata de fiecare dintre clientii nostri.

Ce contin pachetele de produse si servicii de pompe funebre in Catelu?

Pachetele de produse si servicii de pompe funebre in Catelu oferite de catre Casa Bucur au preturi incepand de la 0 lei, cu talonul de pensie, si contin toate cele necesare organizarii complete a unei ceremonii funeste de inhumare. Astfel, veti primi un sicriu complet echipat (inclusiv cu lenjerie si capac frigorific), platouri de coliva, colaci, cruce de lemn inscriptionata, pachete cu produse de dulce si de post, dar si toate serviciile aferente (imbalsamare/toaletare decedat, transport funerar capela/cimitir, obtinerea tuturor actelor necesare etc).

Nu in ultimul rand, va stam la dispozitie cu informatii utile privind: ajutorul de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, despagubirile in caz de deces prin accident de munca, dar si extrase din Legea funerara.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult