Icon servicii funerare

Pompe Funebre Afumati

Servicii funerare in Afumati - grija, responsabilitate si respect!

Firma noastra de pompe funebre din Bucuresti si-a extins aria de activitate in judetul Ilfov, iar acum ofera inclusiv servicii funerare in Afumati. Locuitorii de aici merita aceeasi grija si acelasi respect precum cei din sectoarele Capitalei si, mai ales, au nevoie de sprijin intr-unul dintre cele mai dificile momente ale vietii lor: decesul unei rude sau unui prieten apropiat. Tocmai din acest motiv, Casa Bucur va sta la dispozitie NON-STOP, 24 de ore din 24, la numarul de telefon cu tarif normal 0769 99 00 00.

Firma noastra de pompe funebre in Afumati va degreveaza de toate sarcinile birocratice si organizatorice ale unei inmormantari, permitandu-va sa va luati ramas bun asa cum se cuvine de la ruda sau prietenul trecut in nefiinta, dar si sa petreceti timp de calitate alaturi de persoanele apropiate. Ne vom ocupa de organizarea inmormantarii de la A la Z, iar dumneavoastra va trebui doar sa ne furnizati anumite documente sau raspunsurile la anumite intrebari, pe parcursul operatiunii.

De ce trebuie o firma de pompe funebre in Afumati sa aiba program non-stop?

Casa Bucur este o firma de servicii funerare din Afumati cu program NON-STOP intrucat isi respecta clientii si le intelege suferinta. Un deces poate surveni in orice moment din zi si din noapte, iar urgenta este cuvantul de ordine mai ales pe perioada verii, cand temperaturile ridicate pot determina aparitia unor probleme de natura sanitara.

De indata ce apelati numarul nostru de telefon, reprezentantii de pompe funebre din Afumati vor porni catre domiciliul dumneavoastra sau spitalul unde a avut loc decesul si vor demara toate operatiunile specifice.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult